Campioana Volei Alba Blaj a fost învinsă miercuri, pe teren propriu, în grupa E a Ligii Campionilor, de formaţia ucraineană SC Prometey, scor 3-2, în etapa a III-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 23-25, 25-21, 25-18, 18-25, 8-15.  

În cealaltă partidă a rundei vor juca, joi, Volero Le Cannet – LKS Lodz.

În primele meciuri din grupă, campioana României a obţinut rezultatele: 3-1 cu LKS Lodz şi 2-3 cu Volero Le Cannet. În etapa a IV-a, echipa ardeleană va juca în deplasare, cu Volero Le Cannet, în 5 decembrie.

Volei Alba Blaj s-a calificat în faza grupelor după ce a jucat în ambele tururi preliminare, câştigând turneul din primul tur şi clasându-se pe locul 2 la turneul din turul II, pe care l-a găzduit.

Prima clasată în fiecare din cele cinci grupe se va califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar echipele de pe locul 2 şi o singură formaţie de pe locul 3, cu cea mai bună linie de clasament, vor evolua în play-off pentru alte trei locuri disponibile în sferturi.

De asemenea, celelalte echipe de pe locurile 3 vor continua în sferturile de finală ale CEV Cup.

În 2023, trofeul a fost câştigat de VakifBank Istanbul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.