Campioana la volei feminin Volei Alba Blaj a anunţat, marţi, că a prelungit cu încă un sezon contractul coordonatoarei Iarina Axinte, care la doar 18 ani se va afla pentru a treia stagiune în lot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sosită în urmă cu doi ani la Blaj, Iarina Luana Axinte (1,78 m), una dintre cele mai talentate voleibaliste din România, va juca pentru campioana României şi în sezonul 2023-2024. 2023 este plin de reuşite pentru Iarina Axinte, atât în plan sportiv, cât şi personal. După ce a promovat cu brio examenul de Bacalaureat, Iarina a fost convocată la naţionala României, care se pregăteşte la Blaj, în vederea participării la turneul final al Campionatului European!”, a anunţat campioana.  

Cu Volei Alba Blaj, Axinte a obţinut două titluri naţionale, o Cupă şi o Supercupă, iar în cupele europene a disputat o finală şi o semifinală de Cupa CEV (în 2023, respectiv 2022).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.