Campioana en-titre la volei feminin, Volei Alba Blaj, a fost eliminată sâmbătă, la Turneul F4 de la Mioveni, în semifinale, de formaţia CSM Lugoj, locul 5 în stagiunea trecută. În finala competiţie, CSM Lugoj se va confrunta cu CSO Voluntari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima semifinală a zilei, CSO Voluntari s-a impus cu scorul de 3-2, pe seturi 25-21, 20-25, 25-16, 24-26, 15-12,

A doua semifinală a furnizat surpriza, campioana Volei Alba Blaj fiind învinsă de  CSM Lugoj, scor 1-3, pe seturi 22-25, 25-23, 26-28, 23-25.

Finala pentru trofeu va avea loc duminică, între CSO Voluntari - CSM Lugoj.

Din acest sezon, Supercupa României se joacă după un format nou - Turneu Final Four, la care participă cele mai valoroase patru echipe ale sezonului trecut.

În condiţiile în care Volei Alba Blaj a câştigat atât campionatul, cât şi Cupa României, Supercupa ar fi trebuit să aibă la start primele patru clasate din Divizia A, însă după retragerea din campionat a echipei CS Medgidia (locul 4) a fost invitată formaţia CSM Lugoj (locul 5 în stagiunea trecută).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.