Campioana la volei feminin Volei Alba Blaj a anunţat, vineri, prelungirea contractului cu antrenorul Stevan Ljubičić pe următoarele două sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încă de la început am ştiut că Stevo se pliază pe filosofia noastră şi nu ne-am înşelat. Au fost doi ani de colaborare foarte bună, plini de succese şi rămâne cel mai potrivit antrenor pentru Volei Alba Blaj şi pentru următoarele sezoane. De altfel, sunt convins că Stevan Ljubičić va deveni, în următorii doi ani, unul dintre cei mai buni antrenori din voleiul international”, a declarant Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj.

Antrenorul Stevan Ljubičić are 43 de ani şi conduce Volei Alba Blaj din sezonul 2021/2022.

Tehnicianul sârb a realizat în primul sezon ca antrenor principal la Blaj tripla istorică pe plan intern, titlul, Cupa şi Supercupa, iar în Europa a dus echipa până în semifinalele Cupei CEV.

În acest sezon, Stevan Ljubičić şi-a depăşit performanţa europeană de anul trecut, calificând echipa în finala Cupei CEV, iar în Divizia A Volei Alba Blaj este la un meci distanţă de calificarea în finala Diviziei A şi este calificată la Turneul Final Four al Cupei României.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.