Meciul dintre SCM Zalău şi Rapid Bucureşti, din play-out-ul Diviziei A, a fost devansat cu o zi, pentru ca echipa ardeleană să poată ajunge la Belgrad, alături de antrenorul său, Dragan Koblijski, îndurerat după pierderea fiicei sale în masacrul de miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SCM Zalău a adus mulţumiri echipei adverse pentru că a dat dovadă de înţelegere în privinţa reprogramării meciului.

Partida urma să aibă loc sâmbătă şi a fost devansată cu o zi, vineri, de la ora 15.00.

”Ultimul meci al echipei noastre, în faţa propriilor fani, a fost reprogramat pentru data de vineri, 5.05, de la orele 15:00. Aşteptăm suporterii echipei noastre la Sala Sporturilor din Zalău pentru a-şi transmite susţinerea faţă de antrenorul nostru, Dragan Koblijski în aceste clipe crunte! Totodată, mulţumim clubului Rapid Bucureşti pentru înţelegere şi susţinerea de care a dat dovadă în aceste momente”, este mesajul echipei din Zalău.

În prima partidă a seriei pentru clasarea finală pe locul 5, Rapid Bucureşti s-a impus cu scorul de 3-0. După meciul de vineri, în cazul unei victorii a gazdelor, decisivul va avea loc în 13 mai, la Bucureşti.

Antrenorul SCM Zalău, Dragan Koblijski, trece printr-o tragedie în familie, după ce fiica sa, în vârstă de doar 13 ani, s-a aflat între victimele masacrului de  miercuri, de la o şcoală din Belgrad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.