Echipa de volei feminin Volei Alba Blaj a anunţat, vineri, că se confruntă cu mai multe cazuri de Covid-19 în lot şi a amânat meciul de sâmbătă cu CS Medgidia din Divizia A. În 2 februarie, echipa din Blaj are programat returul cu Volero Le Cannet, din sferturile Cupei CEV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Meciul Volei Alba Blaj - CS Medgidia, care ar fi trebuit să se desfăşoare sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 18:00, a fost amânat pentru o dată ulterioară, după ce, în urma testării de astăzi, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 în lotul echipei noastre!”, a transmis clubul din Blaj.

Din etapa a 14-a a Diviziei A mai este amânat din aceleaşi motive şi meciul dintre Rapid Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, echipa din urmă având cazuri de Covid-19 în lot.

Revenind la Volei Alba Blaj, situaţia anunţată vineri pune în pericol returul din sferturile de finală ale Cupei CEV, cu Volero Le Cannet. Meciul este programat în 2 februarie.

În tur, voleibalistele din Blaj s-au impus cu scorul de 3-0.

Volei Alba Blaj este angrenată în cea de-a opta campanie consecutivă în cupele europene, în care a jucat finale în fiecare competiţie: Liga Campionilor, Cupa CEV şi Challenge Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.