Campioana en-titre a României la volei feminin, Volei Alba Blaj, a învins joi, pe teren propriu, formaţia poloneză Developres Rzeszow, cu scorul de 3-1, acesta fiind al cincilea succes consecutiv în grupa A a Ligii Campionilor. Volei Alba Blaj s-a calificat astfel în faza Play-off 6 a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-15, 25-16, 20-25, 25-12.

În cealaltă partidă a grupei, Volero Zurich s-a impus în deplasare, cu ASPTT Mulhouse VB, scor 3-1.

În primele patru meciuri din grupa A, Volei Alba Blaj a obţinut următoarele rezultate: 3-1 cu Volero Zurich, 3-0 cu Developres Rzeszow, 3-1 şi 3-2 cu ASPTT Mulhouse VB.

După cinci etape, Blaj este lider, cu 14 puncte, urmată de Volero, cu 10, ASPTT şi Developres, ambele cu câte 3 puncte. Campioana României se califică în faza Play-off 6.

În ultimul meci din grupa A, campioana României va juca în deplasare, în 27 februarie, cu Volero Zurich.

Prima clasată din fiecare din cele patru grupe, plus două echipe cu cea mai bună linie de clasament se vor califica în faza Play-off 6 a Ligii Campionilor, care programează partide între 20 martie şi 5 aprilie.

Tragerea la sorţi a meciurilor din faza Play-off 6 va avea loc la Luxemburg, în 2 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.