Echipa de volei feminin Volei Alba Blaj a fost învinsă miercuri, pe teren propriu, de formaţia turcă Eczacibaşi Istanbul, scor 3-0, în manşa tur din semifinalele Cupei CEV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-21, 25-22, 25-19.

Partida retur, pentru un loc în finala competiţiei, va avea loc peste o săptămână pe terenul puternicei formaţii din Turcia.

Echipa din Istanbul este cea mai titrată din Turcia, cu 28 de titluri naţionale, 9 Cupe, 5 Supercupe. Acestora li se adaugă Liga Campionilor (2015), Cupa CEV (1999, 2018) şi CM al cluburilor (2015, 2016).

Volei Alba Blaj s-a calificat în semifinale, după ce a eliminat formaţia Volero Le Cannet (3-0 şi 3-2) în sferturi, iar în optimi a dispus de echipa elenă PAOK Salonic (3-1 şi 3-0).

În cealaltă semifinală a Cupei CEV joacă Mladost Zagreb şi Allianz MTV Stuttgart.

Volei Alba Blaj este angrenată în cea de-a opta campanie consecutivă în cupele europene, în care a jucat finale în fiecare competiţie: Liga Campionilor, Cupa CEV şi Challenge Cup.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.