Echipele de volei româneşti, angrenate în preliminariile Cupei CEV şi ale Challenge Cup, şi-au aflat, miercuri, adversarele, în urma tragerii la sorţi de la sediul forului european de profil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Masculin

CEV Cup

SCM Craiova, turul II: cu învingătoarea dintre Lindaren Volley Amriswil (Elveţia) şi Radnicki Kraguevac (Serbia), în 21-23 noiembrie, respectiv 28-30 noiembrie;

Challenge Cup

Vicecampioana Steaua Bucureşti, turul I: cu VC Lorentzweiler (Luxemburg, 24-26 octombrie şi 21 octombrie – 2 noiembrie); în turul II, în cazul calificării: UVC McDonald's Ried (Austria, 21-23 noiembrie şi 28-30 noiembrie);

Dinamo Bucureşti, turul II: cu Numidia VC Limax Line (Olanda, 21-23 noiembrie şi 28-30 noiembrie).

În sezonul trecut a CEV Challenge Cup, formaţia roş-albastră a ajuns până în sferturile de finală, acolo unde a fost eliminată de Olympiakos Pireu, echipă care a câştigat în cele din urmă competiţia.

Feminin

Challenge Cup

CSO Voluntari, turul I: cu AEK Atena (10-12 octombrie şi 17-19 octombrie);

CSM Lugoj, finalista competiţiei în 2023: cu Rabotnicki Skopje (10-12 octombrie şi 17-19 octombrie);

CSM Bucureşti va evolua direct în turul II, după ce a ”prins” primul tur liber.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.