Căpitanul echipei naţionale Vlad Chiricheş a declarat, marţi, că meciul de la Skopje cu Macedonia de Nord va fi mult mai greu decât cel de la Bucureşti, câştigat de România cu 3-2, doarece formaţia adversă arată mai bine sub conducerea noului antrenor Blagoja Milevski.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că Pandev e o pierdere, pentru că era un jucător reprezentativ pentru ei. Dar acum au devenit o echipă mai puternică, un grup mai bun. Ne aşteaptă un meci mult mai greu decât meciul tur şi e important să ne ridicăm la un nivel foarte înalt şi să câştigăm. Starea de spirit e ok, nu trebuie să ne gândim foarte mult la problemele avute, sperăm ca ceilalţi jucători să fie negativi şi să poată să ne ajute mâine. Suntem bine, ne dorim foarte mult să câştigăm meciul de mâine şi îi văd pe băieţi montaţi să facă asta. Nu ştiu dacă e o finală, dar e un meci foarte important, un meci pe care ne dorim să-l câştigăm, suntem într-un moment bun şi trebuie să o ţinem tot aşa. De obicei un teren greu duce la un meci de luptă, sperăm să reuşim şi cu un teren greu să avem o posesie bună, să ţinem noi mingea mai mult, să avem controlul jocului. S-a văzut un lucru pozitiv în cele două meciuri jucate, am reuşit să ne strângem, să avem rezultate bune şi rezultatele aduc o atmosferă bună, o unitate a grupului şi asta ne-a ajutat în cele două meciuri", a declarat Chiricheş, într-o conferinţă de presă.

România întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, reprezentativa Macedoniei de Nord, în etapa a VI-a a Grupei J a Cupei Mondiale din 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.