Centralul Viktor Kassai, despre care presa spaniolă a scris că a fost "asaltat" la vestiarul arbitrilor de jucători ai echipei Bayern, după înfrângerea suferită, marţi, pe Santiago Bernanbeu, în faţa celor de la Real Madrid, nu a scris nimic în raportul său despre un asmenea incident, informează marca.com, citând surse din cadrul UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, Thiago Alcantara şi Arturo Vidal, ar fi intrat în vestiarul arbitrilor pentru a le reproşa prestaţia din meciul cu Real Madrid, pierdut, scor 2-4, în returul sferturilor Ligii Campionilor. Poliţia ar fi intervenit pentru a-i scoate pe cei trei jucători din vestiar, a scris As.

Imediat după încheierea meciului, Lewandowski, Thiago şi Vidal s-ar fi dus în vestiarul arbitrilor conduşi de ungurul Viktor Kassai şi le-ar fi reproşat eliminarea chilianului şi două goluri marcate din ofsaid de Cristiano Ronaldo.

"Au fost strigăte şi insulte de tot felul, tensiunea fiind maximă. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a-i scoate pe cei trei din vestiar", a scris As, citând informaţii prezentate în emisiunea TV El Chiringuito de Mega.

Potrivit Marca, Rafinha ar fi încercat să-i arate arbitrului de rezervă un filmuleţ de pe telefonul mobil cu una din fazele controversate.

"Raportul arbitrului nu face nicio referire la aşa ceva", a declarat un oficial al UEFA, potrivit marca.com, în timp ce poliţia spaniolă susţine că nu are informaţii că reprezentanţi de-ai săi ar fi intervenit într-un asemenea caz.

Şi clubul Bayern Munchen a dezminţit că jucători ai formaţiei germane ar fi intrat peste arbitri în vestiar să le ceară socoteală. În schimb, germanii au depus o plângere la UEFA cu privire la comportamentul agresiv al poliţiştilor spanioli la adresa fanilor bavarezi.

Echipa spaniolă Real Madrid, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 după prelungiri, formaţia germană Bayern Munchen, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. Cristiano Ronaldo a reuşit un hattrick, iar Arturo Vidal a fost eliminat.

La finalul celor 90 de minute, Bayern Munchen a condus cu 2-1, scor cu care Real Madrid s-a impus în meciul tur.

Marţi, pentru Real Madrid au marcat Cristiano Ronaldo '76, '105, '110 şi Marco Asensio '112, în timp ce pentru Bayern Munchen au înscris Robert Lewandowski '53 din penalti şi Sergio Ramos '78 autogol.

Bayern Munchen a jucat în inferioritate numerică din minutul 84, după eliminarea lui Arturo Vidal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.