Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Panathinaikos, într-un meci din etapa a XXIX-a, penultima a campionatului Greciei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Prijovic ’28, ’65 şi Şahov ’85.

Campioana AEK Atena a înregistrat duminică o remiză, scor 0-0 cu Kerkyra.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

De asemenea, Panetolikos, cu Vlad Morar integralist, a fost învinsă cu 4-0 de Olympiakos.

Echipa PAOK Salonic are, cu o etapă înainte de finalul sezonului, 61 de puncte, cu patru mai multe decât formaţia de pe locul trei, Olympiakos, astfel că va încheia campionatul pe locul doi. AEK Atena are 67 de puncte.

Campioana va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar PAOK în turul doi preliminar al LC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.