Venus Williams, locul 9 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2, pe jucătoarea Viktoria Kuzmova, 19 ani, locul 135 WTA, venită din calificări şi a acces în turul al doilea al US Open, la a 19-a prezenţă a americancei la Flushing Meadows în 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sora mai mare a Serenei Williams a avut nevoei de o oră şi 43 de minute pentru a trece de tânăra ei adversară.

Williams a participat prima dată la US Open în 1997, când a ajuns până în finală. Ea s-a impus la acest turneu în 2000 şi 2001.

Venus Williams este pe jumătatea de tablou a Simonei Halep, dar pe "sfertul" spaniolei Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, care a obţinut o victorie facilă, scor 6--0, 6-3, în 63 de minute, cu americanca Varvara Lepchenko, locul 64 WTA.

Pe Arthur Ashe Stadium nu se mai dispută nicio partidă până în jurul orei 02.30, când este programată confruntarea dintre Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi rusoaica Maria Şarapova, locul 147 WTA, beneficiară a unui wild card.

Înaintea acestei partide, Shania Twain va susţine un scurt concert în cadrul ceremoniei de deschidere a US Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.