Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 3-2, că este cea mai frumoasă victorie a sa de când este la gruparea olteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că este cea mai frumoasă victorie a mea de când sunt la Craiova. Un meci foarte bun din partea noastră, o atmosferă incredibilă. Ne bucurăm extraordinar. E o bucurie mare mai ales când câştigi la ultima fază. Am crezut că putem egala şi câştiga pentru că am avut multe ocazii. Au fost ezitări, am greşit şi eu la un gol... Se întâmplă. Până la urmă contează să iei trei puncte, chiar dacă am suferit puţin pe apărare”, a spus Vătăjelu.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, liderul CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Oltenii au revenit de la 1-2 şi au marcat ultimul gol în minutul 90+6.

Au înscris: Creţu ’18, Markovic ’69, Roguljic ‘90+6 / Bordeianu ’43, Petrila ‘58

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.