Leicester s-a impus, marţi, în deplasare, cu 2-0 (0-0), în faţa echipei Burnley, într-o restanţă din etapa a XXII-a a campionatului englez, Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Maddison '82, Vardy '90.

Atacantul Jamie Vardy a revenit în echipa Leicester, după ce a suferit o accidentare în 28 decembrie 2021. El a intrat pe teren în minutul 72, în locul lui Daka, şi a pasat decisiv la primul gol al formaţiei sale.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

În clasament, Leicester (24 de jocuri) ocupă locul 12, cu 30 de puncte, la egalitate cu Crystal Palace, de pe locul 11, dar şi cu Aston Villa (25), de pe locul 13. 

Burnley (25) ocupă locul 18, retrogradabil, cu 21 de puncte, un punct mai puţin decât Everton (24), de pe locul 17, de menţinere.

În Premier League s-a ajuns la etapa cu numărul 27. Lider este Manchester City, cu 66 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.