Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, sâmbătă seară, că ar trebui ca echipele Botoşani şi Dinamo să plece acasă, el subliniind faptul că meciul din play-out-ul Ligii I nu se va putea disputa, având în vedere faptul că “ninge ca în Siberia”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a menţionat că regulamentul, conform căruia trebuie să se aştepte o oră pentru a se vedea dacă totuşi se poate juca meciul, este “semiidiot”.

“La Botoşani este o ligă a nopţii. Ne culcăm la ora asta. Ce pot să fac la ora asta la care ninge în halul ăsta? Regulament semiidiot. În loc să fim serioşi, să ne gândim peste trei-patru zile... Merge Dinamo acasă.. Acum stau oamenii în vestiar şi beau ceai. Regulamentul ăsta pare un pic absurd, suntem un pic primitivi. Ce regulament când afară ninge ca în Siberia? Să mergem acasă. Nu e nimeni pe stadion. Jucăm meciul cu Dinamo cu nimeni pe stadion?”, a spus Iftime la Digi Sport.

Meciul FC Botoşani – Dinamo, care era programat la 20.45, a fost amânat o oră din cauza ninsorii. La Botoşani se fac eforturi pentru degajarea terenului, însă fără succes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.