Handbalista Valentina Elisei Ardean, care şi-a încheiat cariera la Gloria Bistriţa în 2022, va avea parte de un meci de retragere în luna august, în noua Sală Polivalentă din oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gloria Bistriţa, club care aniversează Centenarul în 2022, a pregătit mai multe evenimente în această vară. Unul din ele, aşa cum a anunţat şi Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, este un spectacol destinat handbalului, în luna august, când va fi inaugurată noua Sală Polivalentă la un turneu internaţional la care au mai fost invitate echipe din Ungaria, Franţa şi România.

FOTO: CJ Bistriţa-Năsăud
FOTO: CJ Bistriţa-Năsăud

Turneul va fi precedat de un meci emoţionant, cel de retragere a extremei Valentina Elisei Ardean, ocazie cu care va fi prezentat şi lotul echipei Gloria Bistriţa pentru stagiunea 2022-2023. În acest meci, Gloria ar urma să joace cu o selecţionată naţională.

Liga Naţională va începe în 28 august, iar Gloria Bistriţa va juca în prima etapă în deplasare, cu HC Zalău.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.