Echipa UTA Arad l-a transferat duminică pe mijlocaşul belgian Benjamin van Durmen, care a jucat în sezonul trecut la FCU Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Clubul arădean a anunţat transferul pe pagina de FB a grupării: „Bun venit, Benjamin van Durmen! Mijlocaşul central Benjamin van Durmen este de astăzi noul jucător al UTA-ei! În vârstă de 27 de ani, belgianul a evoluat ultima dată tot în Superligă, la FCU Craiova 1948, pentru care a adunat 28 de jocuri în sezonul precedent, perioadă în care a punctat de 5 ori. În carieră, van Durmen a mai evoluat la Mouscron în peste 90 de meciuri în prima ligă a campionatului belgian.

Îi urăm bun venit în legendarul tricou roş-alb şi îi dorim cât mai multe realizări!”

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Tot duminică, UTA a anunţat despărţirea de mijlocaşul Ariel Lopez şi de atacantul Alexandru Tudorie. Conform comunicatului publicat de club, părţile au ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractelor celor doi jucători.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.