UTA Arad şi Rapid Bucureşti au ajuns la un acord cu privire la împrumutul mijlocaşului lateral Claudiu Micovschi la echipa arădeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de bandă dreaptă a semnat vineri un contract valabil până în vara anului viitor.

”Sunt foarte bucuros că am ajuns la Arad. Primul meu obiectiv e să rămân sănătos pe tot parcursul acestui sezon, să mă pregătesc cât mai bine şi să dau totul pentru această echipă şi pentru suporterii ei. O atmosferă super frumoasă aici, pe Arena Francisc Neuman, fanii sunt minunaţi, am fost la meciul cu Dumbrăviţ. Aştept cu nerăbdare debutul în faţa suporterilor, nu vreau să-i dezamăgesc!”, a declarat fotbalistul.

Micovschi s-a născut în 19 mai 1999, la Oradea, acolo unde a început junioratul la Luceafărul Oradea. A mai trecut pe la academiile celor de la Chievo Verona şi Genoa, iar la profesionişti a mai evoluat pentru Avellino, Reginna şi Fidelis Andria. A evoluat pentru naţionalele U15 până la U19 ale României, pentru care a adunat în total 40 jocuri. În sezonul trecut în tricoul celor de la Avellino, Micovschi a jucat 23 de meciuri.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.