Multiplul campion olimpic la atletism Usain Bolt, care visează la o carieră de fotbalist, s-a antrenat, vineri, alături de jucătorii echipei Borussia Dortmund. El a marcat un gol cu capul, iar la finalul şedinţei de pregătire s-a declarat mulţumit de randamentul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că per total mi-aş da nota 7 din 10. Cred că am fost ok. M-am descurcat bine, acum trebuie doar să mă obişnuiesc, să mă antrenez mai mult,. Mi-ar plăcea să mă pregătesc în continuare aici, să capăt experienţă, să devin mai bun şi chiar sper să semnez un contract. Nu se ştie niciodată”, a spus Bolt, potrivit bundesliga.com.

După antrenament, Usain Bolt le-a acordat autografe fanilor prezenţi la şedinţa de pregătire.

În vârstă de 31 de ani, Bolt a declarat mereu că vrea o carieră în fotbal după ce s-a retras din atletism anul trecut. El va evolua într-un meci caritabil, care va avea loc, în 10 iunie, la Manchester, pe Old Trafford.

Bolt va fi căpitanul echipei restului lumii, care va înfrunta o reprezentativă engleză, condusă de starul pop Robbie Williams, într-o partidă ale cărei încasări vor merge către UNICEF.

Jamaicanul, de opt ori campion olimpic şi de 11 ori campion mondial, deţine recordurile în probele de 100 şi 200 de metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.