Naţionala Uruguayului a învins, luni, la Rio de Janeiro, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa statului Chile, câştigătoarea ultimelor două ediţii, în etapa finală a Grupei C a Copei America.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cavani a marcat golul, în minutul 82.

În celălalt meci din grupă, Ecuador şi Japonia au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), la Belo Horizone. Japonezii au deschis scorul prin Shoya Nakajima '15, iar golul egalării a fost marcat de Mena Delgado '35.

Uruguay a câştigat grupa, cu 7 puncte, umată de Chile, cu 6 puncte, Japonia, cu două puncte şi Ecuador, cu un punct, ultimele două echipe fiind eliminate.

Victoria uruguayenilor îi trimite pe chilieni în sferturi în faţa Columbiei, una dintre cele mai în formă echipe de la actuala ediţie (maximum de puncte într-o grupă cu Argentina, Paraguay şi Qatar).

Programul sferturilor de finală este următorul:

Joi: Brazilia - Paraguay;

Vineri: Venezuela - Argentina şi Columbia - Chile;

Sâmbătă: Uruguay - Peru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.