România a terminat la egalitate, vineri, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), meciul disputat cu Irlanda de Nord, în prima etapă a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au evoluat din minutul 39 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Magennis şi au egalat, în minutul 86.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Au marcat: Puşcaş '25 / Whyte '86.

Mirel Rădoi, 39 de ani, a debutat la această partidă ca selecţioner al României. Totodată, acesta este primul meci al primei reprezentative după ce fotbalul a fost întreupt în martie din cauza pandemiei de coronavirus.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

1-0, min. 25: La o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Hagi, în loc să centreze, a pasat spre marginea careului mare, de unde Stanciu a şutat, portarul Peacock-Farrell a respins până la Chiricheş, care a centrat pe jos la Puşcaş, iar atacantul formaţiei Reading a deviat balonul în poartă;

1-1, min '86: Lafferty a deviat cu capul o centrare din lovitură liberă către Whyte, care, nemarcat, a înscris, tot cu capul.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Au evoluat următoarele echipe:

România: Tătăruşanu – Hanca (Nedelcearu '86), Chiricheş, Toşca, Bancu – Maxim, Cicâldău (Nistor '74), Stanciu – Hagi (Creţu ' 57) – Puşcaş, Alibec. Selecţioner Mirel Rădoi;

Irlanda de Nord: Peacock-Farrell – McNair, Cathcart, Ballard (Smith '90+1) – Dallas, Davis, C. Evans (Lafferty '77), Lewis, Saville – Magennis, Washington (Whyte '65). Selecţioner Ian Baraclough.

Cartonaşe galbene: Hagi '42, Nistor '78 / Magennis '13 şi '39, Evans '33

Cartonaş roşu: Magennis '39

Arbitri: Francois Letexier - Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni - Amaury Delerue.

În celălalt meci al grupei, Norvegia a fost învinsă, acasă, de Austria, scor 1-2.

Următorul meci al tricolorilor va avea loc, luni, de la ora 21.45, la Klagenfurt, cu Austria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.