Formaţia României a remizat, duminică, la Copenhaga, cu Danemarca, scor 1-1 (0-0), în ultima partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, tricolorii egalând prin Deac, în minutul 88, când se aflau în inferiortate numerică după eliminarea lui Cristian Ganea (minutul 63). Fără şanse de calificare la turneul final după primele opt etape, România a ocupat locul 4 în grupă, după Polonia, Danemarca şi Muntenegru, acumulând doar 13 puncte în zece meciuri (trei victorii şi patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Contra: Ne-am bătut cu danezii, am crezut în noi până la sfârşit, ne-au ieşit schimbările

UPDATE - România a încheiat preliminariile CM cu o remiză, 1-1 cu Danemarca. Tricolorii au egalat în inferioritate numerică

Au marcat: Erikssen '60 (p) / Deac '88.

1-0, min. 60: În minutul 59, Deniz Aytekin a dictat lovitură de la 11 metri şi l-a avertizat pe Ganea, pentru că l-a faultat pe Bendtner în apropierea careului mic. Erikssen a transformat penaltiul.

1-1, min. 88: Aflată în inferioritate numerică, România a egalat prin Ciprian Deac, care a trimis mingea în poartă din apropiere, după o minge lovită greşit de George Ţucudean.

În minutul 37, arbitrul a anulat un gol marcat de Bendtner, pentru ofsaid. 

CITEȘTE ȘI Chiricheş: Suntem fericiţi că am reuşit un rezultat bun, muncit. Suntem însă dezamăgiţi că nu mergem la CM

Echipa tricoloră a evoluat în zece jucători după eliminarea lui Cristian Ganea, din minutul 33, când a primit al doilea cartonaş galben, pentru un fault în apropierea careului, asupra lui Poulsen.

Cartonaşe galbene: Kjaer '72 / Băluţă '12, Budescu '50, Tătăruşanu '54, Ganea '59 şi '63, Stanciu '61;

Cartonaş roşu: Ganea '63.

Următoarele competiţii la care va participa România sunt preliminariile Campionatului European din 2020 şi Liga Naţiunilor. Arena Naţională din Capitală va găzdui patru meciuri din cadrul turneului final al Euro-2020).

UPDATE - România este la egalitate cu Danemarca, scor 0-0, la pauza meciului de la Copenhaga

Reprezentativa României este la egalitate cu selecţionata Danemarcei, scor 0-0, la pauza meciului de la Copenhaga, contând pentru ultima etapă a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

În minutul 37, Bendtner a trimis mingea în poarta apărată de Tătăruşanu, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

În celelalte două partide din grupă, Kazahstan este condusă de Armenia cu 1-0 şi Polonia conduce Muntenegru cu 2-0.

România a ratat orice şansă de a ajunge la CM din Rusia din etapa a şaptea, antepenultima a grupelor.

Cele două echipe evoluează în următoarele formule:

Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Durmisi – Kvist, Eriksen, Delaney – Poulsen, Bendtner, Sisto. Selecţioner: Aage Hareide.

România: Tătăruşanu - Bălaşa, Chiricheş, Grigore, Ganea - Hoban, Stanciu - Deac, Băluţă, Budescu - Andone. Selecţioner: Cosmin Contra

Meciul este arbitrat de o brigadă din Germania, cu Deniz Aytekin la centru. El este ajutat de asistenţii Guido Kleve şi Markus Hacker şi de rezerva Marco Fritz.

De la aceeaşi oră se dispută şi celelalte două partide din grupă: Kazahstan – Armenia şi Polonia – Muntenegru.

Înaintea ultimei etape, clasamentul grupei E este următorul: 1. Polonia – 22 de puncte, 2. Danemarca – 19 puncte, 3. Muntenegru – 16 puncte, 4. România – 12 puncte, 5. Armenia – şase puncte, 6. Kazahstan – două puncte.

România a ratat orice şansă de a ajunge la CM din Rusia încă din etapa a şaptea a grupelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.