O mare de oameni a sărbătorit, luni seară, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, alături de echipa Farul câştigarea trofeului Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE -

Fotbaliştii şi staful continuă petrecerea la o terasă din zonă. La terasă este şi tatăl Simonei Halep, Stere Halep, care a fost lângă echipă duminică seară, pe teren, imediat după câştigarea titlului.

Multi copiii au intrat la terasă, fac fotografii şi cer autografe cu unii dintre fotbalişti care sunt afară. Cei mai mulţi fotbalişti sunt în interior.

La terasă se află şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, care a vorbit cu Stere Halep câteva minute, după care acesta din urmă a plecat.

UPDATE –

Spectacolul prezentării trofeului de către jucători fanilor constănţeni s-a încheiat cu un foc de artificii.

Mulţimea care s-a strâns ca să sărbătorească titlul câştigat urmăreşte acum un concert 3 Sud Est.

Denis Alibec, unul dintre cei mai solicitaţi jucători pentru fotografii cu fanii, a fost scos din mulţime de agenţii de pază.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Echipa lui Gheorghe Hagi a traversat cu un autocar descoeprit oraşul de la stadionul Farul până la Piaţa Ovidiu, pe traseul strada Soveja, bulevardul Mamaia, Capitol, bulevardul Tomis.

În Piaţa Ovidiu, jucătorii erau aşteptaţi de mii de oameni care au umlut piaţa şi străzile din zonă cu câteva ore înainte de sosirea echipei.

Sărbătoarea a început cu imnul Farului, cântat de 3 Sud Est. Jucătorii au urcat pe scenă cu trofeul şi toată piaţa a scandat: Farul, Farul!”, i-a ovaţionat pe fotbalişti şi a cântat alături de ei: “Suntem noi, suntem noi, campionii României suntem noi!”.

FOTO: Facebook Farul Constanţa
FOTO: Facebook Farul Constanţa

Lângă Gheorghe Hagi, pe scenă sunt şi soţia sa şi fiica lor, Kira.

Fanilor le-a fost prezentat rând pe rând staful, iar apoi fiecare jucător în parte. Toţi au fost întâmpinaţi cu urale de mulţime. "Hagi, Hagi!", a scandat publicul în momentul în care a fost prezentat Gheorghe Hagi.

Farul Constanţa a reuşit duminică seară performanţa istorică de a câştiga titlul de campioană a României. Constănţenii au învins în penultima etapă a sezonului chiar rivala FCSB, scor 3-2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.