Sârbul Novak Djokovici, locul 3 ATP, a câştigat, duminică, pentru a şaptea oară turneul de grand slam de la Wimbledon.Novak Djokovici l-a lăudat pe Nick Kyrgios, duminică, după ce l-a învins pe acesta în finala turneului de la Wimbledon. Sârbul a afirmat, într-un discurs presărat cu glume, că australianul va ajunge de acum încolo în fazele avansate ale turneelor de grand slam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Djokovici către Kyrgios, după finala de la Wimbledon: Nu am crezut că o să spun atât de multe lucruri frumoase despre tine. Sper că este începutul unei relaţii minunate

El l-a învins în finală pe australianul Nick Kyrgios, numărul 40 mondial, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3), în trei ore.

Djokovici a mai câştigat turneul de la Wimbledon în 2011, 2014, 2015, 2018, 2019 şi 2021. El a jucat în finală şi în 2013, însă atunci a fost învins de Andy Murray. Este ala 21-lea titlu de grand slam din cariera sârbului.

Kyrgios a jucat pentru prima dată o finală de grand slam.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.