Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 1-0 (1-0), în derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, în minutul 31. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, în minutul 76.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Minutul 31 - 1-0: Momcilovici a împins cu piciorul mingea în poartă din trei metri după un corner executat de Man;

În minutul 42, Mahlanagu a nimerit bara laterală a porţii apărate de Niţă, cu o minge şutată de la peste 25 de metri;

În minutul 75 , Ov Popescu a fost faultat în careu de Romera, iar Budescu a ratat în minutul următor lovitura de la 11 metri.

Cartonaşe galbene: Coman '25, Bălaşa '34, Benzar 45+1, Ov Popescu '73

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Fl. Niţă – Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovic – Nedelcu, Ov. Popescu – Man (Teixeira '85), Budescu, Fl. Coman (Fl. Tănase '64) – Alibec (Gnohere '46). Antrenor: Nicolae Dică

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip (I. Gheorghe '66) – Mahlangu, P. Anton – Hanca (Oliva '58), Nascimento (Bokila '58), Salomao – Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu, în timp ce rezervă a fost George Rădulescu.

Observatori: Alexandru Deaconu şi Mircea Călin.

La această partidă care a avut loc pe Arena Naţională au asistat 27.325 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.