Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, duminică, pe Arena Naţională, în compania echipei CFR Cluj, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I, reuşind să egaleze datorită unui gol marcat în minutul 90+1. Echipa lui Nicolae Dică se menţine pe primul loc în clasament, având 43 de puncte, iar clujenii sunt în continuare pe 2, cu 41 de puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE -  FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, datorită unui gol marcat în minutul 90+1, şi se menţine pe primul loc în clasament

Golurile au fost înscrise de Planic '90+1 pentru FCSB şi Djokovic '76 pentru CFR Cluj.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

0-1: Djokovic a deschis scorul cu un şut din afara careului.

1-1: Planic a egalat din patru metri, din alunecare, după o pasă de la Alibec.

În minutul 38, în momentul în care Deac a executat un corner dictat pentru oaspeţi, în direcţia sa au fost aruncate câteva obiecte din tribună.

În minutul 59, după ce Istvan Kovacs a acordat o lovitură liberă pentru FCSB la marginea careului clujenilor, a avut loc o mică busculadă între câţiva jucători de la cele două echipe.

Omrani a trimis mingea în poarta apărată de Bălgrădean în minutul 66, însă se afla în poziţie de ofsaid în momentul în care a preluat mingea.

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Găman, Momcilovici – Pintilii, Filip (Coman '83) – Man, Budescu (Teixeira '68), Tănase – Gnohere (Alibec '58). Antrenor: Nicolae Dică.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Hoban (Mureşan '86), Culio - Omrani, Ţucudean (Mailat '73), Deac (Costache '90+3). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Pintilii '36, Benzar '70, Momcilovici '90+6 / Vinicius '15, Omrani '70, Manea '90.

Înainte de startul jocului, fanii FCSB au prezentat o coregrafie 3D, cu cartonaşe roş-albastre şi cu mesajul: "Istoria continuă cu noi". În tribună a mai fost afişat, pe parcursul partidei, un banner cu mesajul: "Voi şi roşu când aţi luat, tot în 11 aţi jucat".

La meci au asistat aproximativ 30.000 de spectatori, între care s-au numărat şi câteva zeci de fani clujeni.

UPDATE - FCSB – CFR Cluj, scor 0-0 la pauză

Echipele FCSB şi CFR Cluj, primele două clasate în ierarhia Ligii I, sunt la egalitate, duminică, la pauza meciului contând pentru etapa a şaptea a play-off-ului.

Pe Arena Naţională, în minutul 38, în momentul în care Deac a executat un corner dictat pentru oaspeţi, în direcţia sa au fost aruncate câteva obiecte din tribună.

Cele două echipe evoluează în următoarele formule:

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Găman, Momcilovic – Pintilii, Filip – Man, Budescu, Tănase – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Hoban, Culio - Omrani, Ţucudean, Deac. Antrenor: Dan Petrescu.

Meciul este arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de Octavian Şovre şi Valentin Avram. Arbitru de rezervă este Cătălin Popa, iar observatori Augustus Constantin şi Paul Mincu.

La sosirea la Arena Naţională, Gigi Becali a declarat că FCSB va câştiga titlul dacă se va impune şi că dacă ar fi arbitru nu ar acorda penalti la acest joc, cu excepţia unor eventuale situaţii extrem de clare.

“E un meci special, un meci de titlu. Câştigăm în seara asta, gata, suntem campioni. Egal, iar suntem campioni, Bat ei, iau şi ei o opţiune cât de cât. Astăzi să fie ultima emoţie ca să fim campioni. Normal pe valoare e să câştigăm noi. Kovacs n-a greşit niciodată, n-am nicio problemă. Este foarte ferm şi are bărbăţie în arbitraj. Dacă aş fi arbitru la meciul ăsta. Dacă eşti băiat deştept, nu dai 11 metri. Nici dacă este nu dai. Dacă e clară situaţia de a marca, doar atunci. În rest, dacă aş fi arbitru n-aş da 11 metri la meciul ăsta. Dacă batem, suntem campioni, dacă suntem campioni, Dică încă un an”, a afirmat Becali.

Înainte de startul jocului, fanii FCSB au prezentat o coregrafie 3D, cu cartonaşe roş-albastre şi cu mesajul: "Istoria continuă cu noi".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.