În urma meciului de sâmbătă dintre Unirea Slobozia şi Corvinul Hunedoara, scor 1-0 în favoarea Unirii, formaţia pregătită de Adrian Mihalcea a cucerit matematic titlul de campioană în Liga 2 Casa Pariurilor, cu două etape înainte de finalul sezonului, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ialomiţenii s-au impus cu 1-0 în meciul cu ocupanta locului secund, Corvinul Hunedoara, astfel mărindu-se distanţa dintre cele două echipe la 10 puncte, cu două etape înaintea finalului de sezon. Ialomiţenii aşteaptă acum finalul meciului din ultima rundă a sezonului pentru a primi trofeul şi medaliile de campioni.

Tot în cadrul acestei etape, Gloria Buzău a ratat şansa de a-şi asigura matematic promovarea în prima ligă. Buzoienii aveau nevoie de un punct în meciul din deplasare cu CSC 1599 Şelimbăr, după ce AFK Csikszereda pierduse meciul din deschiderea rundei de la Mioveni, dar s-au văzut învinşi de formaţia antrenată de Claudiu Niculescu, care bifează astfel primul succes din acest play-off, aceeaşi performanţă fiind trecută şi în dreptul celor de la CS Mioveni.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Rezultatele etapei a 8-a din play-off

CS Mioveni – AFK Csikszereda 3-1

CSC 1599 Şelimbăr – Gloria Buzău 2-1

Unirea Slobozia – Corvinul Hunedoara 1-0

Rezultatele etapei a 6-a din play-out

Grupa A

  • CSM Alexandria – CSM Reşiţa 2-4
  • Ceahlăul Piatra Neamţ – FC Unirea Dej 1-1
  • CFC Argeş – CSC Dumbrăviţa 1-0

Grupa B

  • Concordia Chiajna – Viitorul Pandurii 1-1
  • CS Tunari – CSA Steaua 1-2
  • CSM Slatina – Progresul Spartac 4-0

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.