Un suporter al echipei Franţei a fost atacat de mai mulţi indivizi, joi, după întâlnirea de la Torino dintre Franţa şi Belgia (3-2), din semifinalele CLigii Naţiunilor. Aceştia i-au furat tricoul pe care fanul tocmai îl primise de la Jules Kounde, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezent în tribune, suporterul a afişat o pancartă cu mesajul "Kounde, tricoul tău" şi un steag al echipei FC Sevillla pentru a-i cere fundaşului să-i dea tricoul.

Apreciind gestul tânărului, Jules Kounde i-a dat tricoul. Apoi, după clipa de fericire, pentru suporter a venit imediat coşmarul. Un prim individ s-a aruncat asupra lui pentru a i-l sumlge din mâini. După ce l-a pus la pământ, agresorul, cu sprijinul altor trei persoane, a reuşit să-i fure tricoul. Suporterul nu a putut să păstreze tricoul, în ciuda ajutorului oferit de alţi fani din tribună.

 

Tricoul în cauză a fost văzut pe contul de Instagram a lui Mehdi YZ, un rapper din Marsilia. Imaginea respectivă nu mai este vizibilă în prezent.

"Este încă plin de sudoare, s-a muşcat pentru a-l avea. Nu mă acuzaţi, nu eu am fost cel care l-a muşcat... Îmi pare rău de belgianul care l-a prins şi căruia i-a fost furat. Nu sunt eu. Nu vreau să arăt cine este cel care l-a recuperat", a spus el, arătând tricoul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.