Un punct câştigat de Simona Halep în meciul cu Samantha Stosur a fost desemnat de WTA lovitura zilei la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La scorul de 6-4, 5-5, 30-30 pentru Stosur şi pe serviciul acesteia, Halep a finalizat punctul cu lovitura ei preferată, reverul în lung de linie.

Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, marţi, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, pe australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 14, calificându-se a treia oară consecutiv în sferturile de finală ale Miami Open. Halep a fost condusă cu 4-6, 2-5 şi la scorul de 4-5, în al doilea set, a salvat o minge de meci.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu jucătoarea britanică Johanna Konta, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10.

Simona Halep a atins şi anul trecut faza sferturilor de finală la Miami Open. Cea mai bună performanţă din cariera ei în Florida a fost calificarea în semifinale, în 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.