Zeynel Murat Batur, participant la semimaraton în cadrul Runatolia, maratonul internaţional din Antalya, a încetat din viaţă, duminică, după ce s-a prăbuşit la pământ la 500 de metri de linia de sosire, relatează dha.com.tr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Batur concura la semimaraton alături de un grup de prieteni. El s-a prăbuşit cu jumătate de kilometru înainte de sosire şi în ciuda eforturilor medicilor prezenţi la faţa locului nu a mai putut fi salvat.

Zeynel Murat Batur avea 36 de ani şi a alergat anterior la încă trei ediţii ale maratonului din Antalya.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La maratonul internaţional Runatolia au participat 11.200 de alergători. Câştigători au fost Serdar Cetin la masculin şi Natalia Gyurten la feminin. La semimaraton, s-au impus Fetene Alemu Regesa la masculin şi Yayla Kilic la feminin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.