Înotătorul Fernando Alvarez, legitimat la clubul Cadiz, a ţinut singur un minut de reculegere în memoria victimelor atentatelor din Spania, sâmbătă, în timpul probei în care urma să concureze, la Campionatele Mondiale Masters, de la Budapesta, relatează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alvarez a omagiat victimele atentatelor în timpul probei de 200 de metri bras. Colegii săi de competiţie au luat startul, însă el a rămas singur pentru a ţine minutul de reculegere şi a sărit în apă abia după terminarea minutului.

Sportivul a declarat că a cerut federaţiei internaţionale (FINA) să se ţină un minut de reculegere, dar solicitarea sa a fost respinsă.

"Mi-au spus că nu este posibil să se ţină, pentru că nu se poate pierde un minut. Am stat nemişcat, în poziţie de drepţi, cum se spune în armată. Am pornit un minut mai târziu. Însă acest lucru nu m-a afectat, m-am simţit mai bine decât dacă aş fi câştigat tot aurul din lume", a declarat Alvarez.

Atentatele de joi, de la Barcelona şi Cambrils, s-au soldat cu 14 morţi şi peste 100 de răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.