Giovanni Cobolli Gigli, fost preşedinte la Juventus Torino în perioada 2006/2009, a afirmat că nu a înţeles alegerea unor jucători de a pleca din Italia când a izbucnit pandemia de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu înţeleg de ce unii jucători au părăsit Italia. La revenire, care sper că va fi cât mai curând, le va fi greu, pentru că vor trebui să stea în carantină. Ar fi rebuit să rămână în carantină în Italia, la un hotel al echipei Juventus, aşa cum au făcut cei de la Inter", a declarat el.

Fostul conducător de 75 de ani l-a criticat apoi pe Cristiano Ronaldo, care a plecat la Madeira, pentru a fi alături de mama sa, victimă a unui accidentat vascular cerebral la începutul lunii martie. "El a fost primul care a plecat, pentru mama lui, dar apare prin fotografii brozându-se la piscină", a mai spus Giovanni Cobolli Gigli, conform presei italiene.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.