Ahmed Al-Saleh, fost căpitan al naţionalei Siriei, a primit interdicţie pe viaţă în fotbal deoarece a agresat şi a scuipat un arbitru care le-a eliminat la un meci de prim eşalon, a anunţat Federaţia Siriană de Fotbal, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 33 de ani, fotbalistul echipei Al-Jaish a primit cartonaş roşu pentru că l-a faultat dur pe un adversar de la Al-Wathba, la un meci din data de 3 februarie. El a reacţionat lovindu-l pe arbitru. Pentru a-l opri au intervenit jucători ai ambelor echipe.

Comisia de Disciplină a federaţiei siriene a constatat că fotbaalistul l-a lovit, l-a insultat şi l-a scuipat pe arbitru. Al-Saleh a continuat să îl insulte pe arbitru şi după meci, la vestiare.

Fotbalistul a primit interdicţie pe viaţă şi a propus ca Al-Saleh să fie dat afară din Organizaţia Federaţiei Sporturilor din Siria, ceea ce ar însemna că el nu va mai putea activa în sport în nicio calitate, inclusiv ca antrenor.

În plus, fotbalistul a primit o amendă de 1,5 milioane de lire siriene (aproximativ 600 de dolari) şi clubul Al-Jaish a fost amendat cu 3 milioane de lire siriene, din cauzaa insultelor suporterilor către arbitru.

Toate sancţiunile sunt definitive şi nu pot fi contestate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.