Un fan în vârstă de 22 de ani, Emanuel Balbo, se află în comă, el căzând din tribună la un meci din Argentina, Belgrano - Talleres, după ce a fost agresat şi împins de alţi suporteri, relatează Reuters. Presa internaţională a scris în ultimele ore că tânărul ar fi în moarte cerebrală, informaţie negată de medici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emanuel Balbo s-a refugiat către o balustradă în timp ce era lovit de alţi suporteri şi s-a căţărat, căzând apoi pe partea cealaltă, după ce a fost împins.

Ca urmare a acestui incident, doi bărbaţi au fost arestaţi pentru tentativă de omor.

Clubul Belgrano a anunţat că la meciul terminat la egalitate, scor 1-1, a fost rănit şi alt fan, Diego Frydman.

Potrivit diaadia.com.ar, care citează medicii de la spitalul în care este internat Emanuel Balbo, acest fan nu este în moarte cerebrală, cum au scris unele jurnale în ultimele ore şi cum a apărut pe reţelele de socializare. "Însă starea sa este gravă şi sunt necesare investigaţii suplimentare", au menţionat medicii, care nu exclud posibilitatea ca suporterul să fie declarat în moarte cerebrală după investigaţiile respective.

Sport.es notează că unul dintre agresori, Oscar Gomez, l-a ucis pe fratele lui Balbo în urmă cu patru ani, potrivit declaraţiilor tatălui fanului care este acum în comă. Gomez l-ar fi acuzat pe Balbo că este fan al echipei Talleres, ceea ce i-a enervat pe alţi suporteri, care l-au agresat apoi pe tânăr. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.