Eddie McKay, fan al echipei Newcastle, a fost înjunghiat în spate şi în braţe după ce a căzut în timp ce încerca să scape de atacatori, în noaptea de luni spre marţi, la Milano, unde urmează să aibă loc meciul din Liga Campionilor dintre formaţia engleză şi AC Milan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un englez în vârstă de 58 de ani, fan al echipei Newcastle, a fost înjunghiat în jurul miezului nopţii de un grup de şapte sau opt persoane, în timp ce el şi un prieten se aflau între via Segantini şi via Gola din Milano", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Bărbatul este în stare stabilă şi se află la spital. Familia lui va merge la Milano pentru a fi alături de el: "Tatăl meu este în stare stabilă şi într-o mică stare de şoc. Este dezolat că ratează meciul, dar vrea doar ca fiecare fan al lui Newcastle să fie atent şi în siguranţă [...] Tocmai a suferit două operaţii la genunchi, aşa că a căzut când a fost urmărit [...] Fratele meu este bine, dar este în stare de şoc după ce a văzut ce i s-a întâmplat tatălui nostru. Nu am dormit toată noaptea", a declarat fiica sa, Rachel, pentru Sky Sports News.

De asemenea, un purtător de cuvânt al lui Newcastle şi-a exprimat regretul faţă de această situaţie, într-o declaraţie pentru Sky Sports: "Suntem foarte îngrijoraţi de informaţiile potrivit cărora un suporter a fost atacat grav luni seară la Milano şi suntem în contact cu autorităţile locale pentru a înţelege circumstanţele".

Atacatorii purtau cagule, potrivit lui Eddie McKay, dar poliţia nu ştie dacă atacul a avut legătură cu meciul în sine sau din alte motive.

Meciul dintre AC Milan şi Newcastle este programat de la ora 19.45, iar pe San Siro sunt aşteptaţi 4.000 de fani englezi, la care se adaugă şi câţiva suporteri fără bilet care au făcut deplasarea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.