Boxerul Rashed Al-Swaisat a decedat, luni seară, la vârsta de 19 ani, după ce a participat la Campionatele Europene de tineret de la Kielce, Polonia, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iordanianul Rashed s-a prăbuşit în a treia rundă a luptei sale cu estonianul Anton Winogradow, din 16 aprilie, în cadrul categoriei 81 de kilograme.

Al-Swaisat a primit primul ajutor pe ring apoi a fost dus de urgenţă la spital, unde a suferit o operaţie pe creier.

"Cu profundă tristeţe am aflat despre trecerea în nefiinţă a lui Rashed Al-Swaisat din Iordania, care fusese internat la spital la 16 aprilie, în urma luptei sale din AIBA YWCHs. Gândurile noastre sunt alături de familia, prietenii şi colegii săi, cărora le prezentăm sincere condoleanţe”, a arătat AIBA, într-un comunicat.

"Comitetul Olimpic Iordanian îşi exprimă profunda tristeţe şi durere după moartea componentului echipei naţionale de box, Rashed Al-Swaisat, care s-a stins din viaţă ieri seară", a precizat JOC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.