Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a anunţat, joi, că a decis numirea unui inspector care să ancheteze incidentele (legate de suporteri) de la meciul Paris Saint-Germain – Steaua Roşie Belgrad, scor 6-1, disputat în data de 3 octombrie, în grupele Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UEFA a deschis la 4 octombrie proceduri disciplinare împotriva PSG pentru aprinderea de petarde, incidente în public, start întârziat al jocului şi comportament necorespunzător al oficialilor. Pentru anchetarea incidentelor, UEFA a decis numirea unui inspector. Pentru startul întârziat, clubul francez a fost amendat cu 20.00 de euro şi tehnicianul Thomas Tuchel a primit un avertisment.

În ceea ce priveşte gruparea Steaua Roşie Belgrad, UEFA a deschis proceduri pentru incidente în public şi scandări interzise. Şi în acest caz, incidentele vor fi anchetate de un inspector UEFA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.