În perioada 28 – 31 octombrie, o delegaţie a UEFA a fost la Bucureşti pentru a evalua progresul pregătirilor pentru EURO 2020. Arena Naţională va găzdui cele 4 meciuri atribuite României, în perioada 14 -29 iunie. A fost cea de-a patra vizită planificată a UEFA, din cele şase care vor fi organizate până la debutul EURO 2020, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Delegaţia UEFA a numărat aproximativ 80 de specialişti, care au intrat în discuţii despre managementul stadionului. Operaţiunile de meci care vor fi derulate vara viitoare au fost împărţite în 25 de proiecte de implementare, printre care se numără Acces, Ceremonii, Transport, ICT, Comercial, Operaţiuni Media, Gazon, Tribune (scaune), Semnalizare şi Orientare, Ticketing, Securitate.

Din partea română au făcut parte tot aproximativ 80 de persoane responsabile cu organizarea EURO 2020 la Bucureşti. Acestea au provenit de la Primăria Capitalei, FRF şi autorităţi locale şi naţionale implicate în organizare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.