Secretarul general al federaţiei spaniole (RFEF), Andreu Camps, a declarat, joi, că a cooperat cu UEFA în ceea ce priveşte cazul Jose Maria Enriquez Negreira, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

RFEF a transmis către UEFA “toate informaţiile pe care le are în acest moment cu privire la presupusele plăţi ale FC Barcelona către Negreira, fost conducător al arbitrilor, a precizat Camps.

“UEFA a solicitat informaţii de la RFEF, care a răspuns şi a transmis toate informaţiile de care dispune în acest moment”, a explicat oficialul.

Andre Camps a precizat că departamentul de integritate al RFEF, o comisie independentă, a primit informaţii de la FC Barcelona, Comisia Tehnică a Arbitrilor şi RFEF şi că o anchetă este în curs.

Camps a menţionat că federaţia nu a depus plângere pentru a nu afecta ancheta. Însă dacă procurorul depune plângere pentru ca un judecător să deschidă o anchetă, RFEF va cere să facă parte din procedură.

CITEȘTE ȘI FC Barcelona nu riscă sancţiuni sportive pentru cazul plăţilor către un fost vicepreşedinte al comisiei arbitrilor, anunţă Javier Tebas

La 17 februarie, El Mundo a scris că FC Barcelona i-ar fi plătit în perioada 2001-2018 peste 6 milioane de euro firmei Dasnil 95, care îi aparţine lui Jose Maria Enriquez Negreira, fost vicepreşedinte al Comisiei Tehnice a Arbitrilor. Banii au fost plătiţi pentru consiliere, potrivit fostului oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.