UEFA a anunţat, miercuri, că a deschis o procedură disciplinară care vizează clubul Manchester United, după ce la meciul cu Juventus Torino, din grupele Ligii Campionilor, au intrat fani pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cazul va fi analizat de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA la 22 noiembrie.

Juventus Torino a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Manchester United, în etapa a III-a a Grupei H a Ligii Campionilor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit L’Equipe, un fan a intrat pe teren la începutul meciului, iar al doilea la finalul partidei. Cei doi au alergat către Cristiano Ronaldo, iar cel care a intrat pe teren după fluierul final a avut şansa de a-şi face un selfie cu idolul său.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.