Agenţia EFE, citată de mundodeportivo.es, a scris că UEFA a cerut clubului Real Madrid înregistrarea momentului în care Nasser Al-Khelaifi, preşedintele clubului París Saint-Germain, se duce furios la vestiarul arbitrilor, pentru a le cere socoteală pentru validarea primului gol marcat de Karim Benzema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Citând surse din cadrul clubului Real Madrid prezente la faţa locului, EFE a scris că omul de afaceri din Qatar a coborât ţipând din lojă şi a ameninţat un angajat al echipei gazdă strigând "Te omor", pentru că îl filma. Înregistrarea va fi analizată de UEFA, care a cerut grupării Real Madrid videoclipul.

În incident a fost implicat şi directorul sportiv al parizienilor, brazilianul Leonardo, care a încrcat să-l determine pe angajatul clubului madrilen să şteargă filmarea.

Arbitrul central al partidei de pe Santiago Bernanbeu, olandezul Danny Makkelie, a notat incidentele de la vestiare în raportul său, susţine presa spaniolă: "Preşedintele şi directorul sportiv al PSG (n.r. - Leonardo) s-au comportat agresiv şi au încercat să intre în vestiarul arbitrilor. Când arbitrul le-a cerut să plece, aceştia au blocat uşa şi preşedintele a rupt în mod deliberat steagul unuia dintre asistenţi".

Al-Khelaifi ar fi intrat în vestiarul arbitrilor şi la meciul tur, care a avut loc la Paris, la 15 februarie, scor 1-0 pentru PSG. Incidentul ar fi avut loc la pauză, la scorul de 0-0, când conducătorul gazdelor a vrut să pună presiune pe brigadă.

La Madrid, faza care i-a scos din minţi pe oaspeţi s-a petrecut la primul gol al echipei Real Madrid. În minutul 61, la scorul de 0-1, Benzema a pus presiune pe portarul Gianluigi Donnarumma, care a trimis greşit o minge la Vinicius, iar acesta a pasat în centrul careului, de unde tot atacantul francez a înscris. Real s-a impus în cele din urmă cu 3-1 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.