Meciul doi din sferturile play-off-ului Ligii Naţionale de baschet masculin s-a disputat vineri, între U BT Cluj – Steaua Bucureşti şi SCM Craiova – SCM Timişoara. Gazdele s-au impus în ambele partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

U Banca Transilvania Cluj a câştigat cu scorul de 71-68 (34-35) disputa cu Steaua Bucureşti, iar SCM Craiova s-a impus în meciul cu SCM Timişoara, cu 88-72 (40-36).

La general, U BT Cluj conduce Steaua cu 2-0, după ce în primul meci a câştigat cu 72-64, iar între SCM Craiova şi SCM Timişoara, scorul este 1-1 (69-71 în prima partidă).

Confruntările se mută la Bucureşti şi Timişoara, în 1 şi 3 mai.

În celelalte două meciuri din sferturi, sâmbătă este programat meciul cu numărul 2, între CSU Sibiu – Dinamo Bucureşti (81-75 în primul meci) şi CSM Oradea – BCMU Piteşti (81-77). Meciurile 3-4 sunt programate la Bucureşti şi Piteşti, în 2 şi 4 mai.

Câştigătoarele din faza sferturilor se califică în semifinale, unde se va lupta, tot în cinci partide, pentru titlul naţional.

Campioana en-titre este CSM Oradea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.