Forul european de volei (CEV) a anunţat, vineri, că meciurile din mai multe grupe preliminare ale EuroVolley 2021 au fost amânate din motive pandemice din luna ianuarie pentru luna mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La masculin, România a fost repartizată în grupa E, cu Slovacia, Elveţia şi Albania. Tricolorii ar fi jucat primul turneu în Slovacia, între 7-9 ianuarie, iar al doilea pe teren propriu, ca gazde, între 15-17 ianuarie.

CEV a anunţat amânarea pentru luna mai 2021, fără a preciza datele încă, doar cu recomandarea ca data limită de încheiere a partidelor să fie 16 mai.

Prima clasată în fiecare din cele şapte grupe, plus cinci echipe de pe locul 2, cu cea mai bună linie de clasament, vor obţine calificarea la turneul final.Polonia, Cehia, Estonia şi Finlanda, în calitate de gazde, sunt calificate direct.

La feminin, România este direct calificată la turneul final, în calitate de gazdă, alături de Serbia, Croaţia şi Bulgaria.

Şi în acest caz au fost amânate turneele de calificare pentru mai 2021, mai precis grupele B, C, D, E şi F. Meciurile din grupa A vor avea loc la Minsk, între 9-14 ianuarie, cu Belarus, Estonia şi Elveţia, a precizat CEV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.