Jucătorul Tudor Băluţă crede că se va adapta la Brigthon, club cu care a semnat un contract pe trei ani şi jumătate şi unde va evolua din vară, spunând că a luat o decizie bună şi îşi doreşte să fie pregătit când ajunge acolo pentru a juca la cel mai înalt nivel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Băluţă a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că faptul că a semnat cu Brighton este un moment foarte fericit şi important pentru el.

“Mă bucur foarte mult că am ajuns să semnez cu Brighton. Este într-adevăr un moment important pentru mine, un moment fericit. Sper în lunile rămase aici (n.r. la Viitorul) să fac o treabă foarte bună alături de băieţi, iar când mă voi duce acolo să fiu pregătit.(…) Încă sunt tânăr, mai multe de pus la punct, aşa consider eu, mereu este loc de mai bine şi pentru asta voi munci foarte mult şi în această perioadă şi după ce voi ajunge acolo pentru a ajunge să joc la cel mai înalt nivel şi să mă simt bine din toate punctele de vedere”, a afirmat Băluţă.

El a fost impresionat de discuţiile avute cu oficialii clubului britanic şi îşi doreşte să joace cât mai mult acolo şi să îşi ajute echipa.

“A fost o primă impresie foarte plăcută. Toată lumea de acolo este foarte deschisă, foarte pozitivă. Mi-au prezentat ideile lor despre viitor şi tot ce mi-au spus m-a mulţumit. De aceea consider că am luat o decizie foarte bună şi sper să joc cât mai mult acolo şi să ajut echipa cât mai mult. Voi merge la prima echipă”, a explicat Băluţă.

Întrebat dacă crede că se va adapta fotbalul englez, fotbalistul nu crede că acest lucru va fi o problemă.

“Mă bucur că am ajuns semnez cu echipa din Premier League. Am văzut şi eu parte din oraş. am văzut cum este lumea, limba o cunosc foarte bine, deci cu siguranţă nu cred că va fi o problemă. Toţi cei de acolo mă vor sprijini pentru a mă adapta şi ca stil de joc şi alături de băieţi. Cu siguranţă va fi foarte bine”, a spus Băluţă.

El a semnat cu Brighton un contract pe trei ani şi jumătate, dar va rămâne până la finalul sezonului la FC Viitorul, sub formă de împrumut.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.