Atacantul George Ţucudean a declarat, joi seară, după meciul cu FC Salzburg, scor 1-3, că FC Viitorul poate să înscrie la rândul său trei goluri în deplasare, aşa cum au făcut-o austriecii la Ovidiu, astfel că el mai speră în calificare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru mine e ok că am marcat, dar păcat de rezultat, că am luat gol foarte uşor. Am avut şi noi două-trei ocazii, nu am marcat... Cu toţii ne aşteptam la altceva, altfel am pregătit meciul, dar din păcate ne-au stricat planurile foarte repede. Trebuia să fim mai concentraţi, ne-am aruncat un pic, am ieşit foarte mult şi din păcate au marcat două goluri doarte repede. Da, le-am făcut un cadou, am pierdut pe greşelile noastre. Sperăm ca acolo să schimbăm lucrurile negative să le facem pozitive. Cum au marcat ei trei goluri aici putem să marcăm şi noi. De ce nu? Cât timp avem şanse sperăm", a spus Ţucudean la TVR.

Echipa FC Viitorul a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-1), de formaţia FC Salzburg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Au marcat Ţucudean '7 pentru FC Viitorul şi Hwang '2, Wolf '28 şi Dabbur '31 pentru oaspeţi.

Partida retur va avea loc joia viiitoare, în Austria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.