Stefanos Tsitsipas a promis că va dona 1.000 de dolari pentru fiecare as pe care îl va reuşi la turneul de tenis Mexican Open pentru a ajuta la reconstrucţia oraşului Acapulco în urma distrugerii provocate de uraganul Otis din octombrie anul trecut, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin 50 de persoane au murit atunci când Otis, cel mai puternic uragan care a lovit coasta mexicană a Pacificului, s-a abătut asupra oraşului Acapulco. De asemenea, furtuna a provocat pagube de miliarde de dolari, iar peste 130.000 de case au fost distruse sau grav avariate.

"Voi dona o mie de dolari pentru fiecare as pe care îl voi reuşi în această săptămână", a declarat grecul numărul 12 mondial într-o înregistrare video postată pe platformele de socializare ale turneului, adăugând că banii acumulaţi vor fi direcţionaţi către programe de ajutor pentru Acapulco.

Openul Mexicului se desfăsoară între 26 februarie şi 2 martie şi îi reuneşte, între alţii, pe germanul Alexander Zverev, danezul Holger Rune, norvegianul Casper Ruud şi americanul Frances Tiafoe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.