Tribunalul Administrativ Spaniol pentru Sport (TAD) a deschis o procedură disciplinară pentru „abatere gravă” împotriva preşedintelui suspendat al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, în cazul sărutului forţat exercitat asupra jucătoarei Jenni Hermoso.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deja suspendat de FIFA pentru 90 de zile ca măsură de precauţie, Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de fotbal, este obiectul unei anchete preliminare deschisă împotriva lui pentru „agresiuni sexuale”, iar acum a devenit şi obiectul unor proceduri disciplinare suplimentare.

Tribunalul Administrativ Spaniol pentru Sport a deschis această procedură pentru „abatere gravă” împotriva sa, după sărutul său forţat exercitat asupra jucătoarei Jenni Hermoso, în timpul decernării medaliilor de campioane mondiale, pe 20 august.

Deschiderea acestei proceduri pentru „abatere gravă” şi nu „foarte gravă”, aşa cum a solicitat guvernul spaniol, nu permite Consiliului Superior al Sportului (CSD) să pronunţe o nouă sancţiune împotriva lui Rubiales, care rămâne, deocamdată, doar cu suspendarea dictată de FIFA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.