Trei noi cazuri pozitive s-au înregistrat la echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj, doi jucători şi preparatorul fizic, care se află în izolare. Liga Naţională începe în 10 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei trei nu au făcut parte din ”contingentul” de membri ai lotului care au fost testaţi pozitiv înaintea turneului de Cupa României, de luna trecută.

Noi teste efectuate în ultimele zile au relevat rezultate pozitive pentru preparatoul fizic Andrei Bălan, iar după testările de miercuri au primit rezultate pozitive şi jucătorii Andrija Stipanovici şi Donatas Tarolis.

”Cu toţii se simt bine şi se află în izolare. Formaţia noastră continuă pregătirea pe plan local pentru debutul în Liga Naţională, cu primul meci programat în 10 decembrie”, a transmis clubul clujean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.