Cei mai buni trei handbalişti în 2016, la feminin şi masculin, au fost anunţaţi, miercuri, de Federaţia Română de Handbal, în urma voturilor antrenorilor din Liga Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai bună handbalistă în 2016 a fost declarată Cristina Neagu (Buducnost Podgorica), în timp ce Paula Ungureanu, portarul de la CSM Bucureşti, a fost desemnată cea mai bună handbalistă autohtonă din Liga Naţională, iar Isabelle Gulden, tot de la CSM Bucureşti, cea mai bună jucătoare străină din campionatul intern.

La masculin, titlul de cel mai bun handbalist în 2016 a revenit portarului de la Saint-Raphael şi al echipei naţionale, Mihai Popescu, Andrei Mihalcea (HC Odorhei) fiind desemnat cel mai bun jucător român din Liga Naţională, iar Sajaad Esteki (Dinamo Bucureşti) cel mai bun ”stranier” din întrecerea internă.

Cristina Neagu a mai primit această distincţie în 2009, 2010 şi 2015, iar Mihai Popescu de încă patru ori – în 2010, 2011, 2012, 2014.

În 2015, laurii au fost atribuiţi Cristinei Neagu şi lui Valentin Ghionea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.